Ο Αλέξις Σάντσες αναμένεται να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι από την Ίντερ και είναι περιζήτητος σε διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Αλέξις Σάντσες θα αφήσει το καλοκαίρι την Ιταλία και την Ιντερ και ήδη ηχούν σειρήνες από την Ευρώπη. Ειδικότερα, ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και τη Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο 33χρονος Χιλιανός σταρ, με σπουδαία καριέρα σε Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία, εξετάζει την πρόταση από τον τεχνικό της γαλλικής ομάδας, Χόρχε Σαμπαόλι, με τον οποίο έχει καλές σχέσεις από τα χρόνια που ο Αργεντινός ήταν ομοσπονδιακός εκλέκτορας στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Δεν είναι όμως μόνο η Μαρσέιγ που τον θέλει. Γαλατασαράι και Σεβίλλη έχουν εκφράσει επίσης ενδιαφέρον. Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Μασσαλίας θα επιστρέψει στους ομίλους του Champions League τη νέα σεζόν, καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Ligue 1. Και αυτό αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για τον Σάντσες αφού προορίζεται για ηγέτης της ομάδας. Δίπλα στον Ντμίτρι Παγέτ, ο Σαμπάολι θεωρεί πως θα χτίσει έναν δυνατό κορμό στους Μασσαλούς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!