Η Μπαρτσελόνα θέλει να φέρει στο «Καμπ Νου» τον αντικαταστάτη του Ζεράρ Πικέ, τον οποίο έχει βρει στο πρόσωπο του Ζιλ Κουντέ της Σεβίλλης.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε εποχή Τσάβι. Και η εποχή Τσάβι σημαίνει αναπροσαρμογή της ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να αποκτήσει συγκεκριμένους παίκτες που θα «χτίσουν» τη νέα Μπαρτσελόνα. Σε αυτά τα πλαίσια ψάχνει έναν κεντρικό αμυντικό ο οποίος θα αποτελέσει σημείο αναφοράς της τα επόμενα χρόνια. Ειδικά απ’ τη στιγμή που έχει τεθεί πλέον εκτός πλάνων ο Ζεράρ Πικέ, η ανάγκη αυτή μεγεθύνεται. Αυτή την ανάγκη θέλει να καλύψει και έχει ξεχωρίσει ως νο1 στόχο της τον Ζιλ Κουντέ της Σεβίλλης.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα καταλανικά ΜΜΕ, από την Τετάρτη (15/6) η διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη. Οι «μπλαουγκράνα» προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 60 εκατ. ευρώ (σε δόσεις), αλλά και παίκτες ως ανταλλάγματα, βάζοντας στο… τραπέζι τα ονόματα των Λενγκλέ, Σερζίνιο Ντεστ και Τρινκάο.

Οι ίδιες πληροφορίες των καταλανικών Μέσων επισημαίνουν πως το όλο θέμα προχωράει σε σταθερές βάσεις. Μάλιστα,  είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει συμφωνία σε όλα τα επίπεδα ανάμεσα στα δύο κλαμπ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!