ΠΑΟΚ και Άρης είχαν αρκετά ευνοϊκές κληρώσεις για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League - Πότε είναι τα παιχνίδια.

ΠΑΟΚ και Άρης είχαν εξαιρετικά βατές κληρώσεις στην κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Ο ΠΑΟΚ έπεσε με την Λέφσκι Σόφιας από την Βουλγαρία με τον Δικέφαλο του Βορρά επίσης να δίνει το πρώτο ματς εκτός έδρας. Από την άλλη, ο Άρης καλείται να περάσει το εμπόδιο της Γκόμελ από τη Λευκορωσία.

Και των δύο οι αντίπαλοι δεν προκαλούν καμία ανησυχία αλλά δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προσέξουν. Ειδικά τα πρώτα ματς που είναι εκτός έδρας που θα γίνει η «αναγνώριση» των αντιπάλων τους.

Πότε θα γίνουν τα ματς

Τα ματς του Άρη

Γκόμελ-Αρης στις 21 Ιουλίου

Αρης-Γκόμελ στις 28 Ιουλίου

Τα ματς του ΠΑΟΚ

Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ στις 21 Ιουλίου

ΠΑΟΚ-Λέφσκι Σόφιας στις 28 Ιουλίου

ΠΑΟΚ-Άρης: Ο δρόμος για τον 3ο προκριματικό

Πριν κιόλας ολοκληρωθεί ο 2ος προκριματικός, ΠΑΟΚ και Άρης θα γνωρίζουν και τον επόμενο αντίπαλό τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα γίνει στις 18 Ιουλίου πριν καν τα πρώτα ματς των ελληνικών ομάδων. Εκεί θα μάθουν τα ζευγάρια που θα δώσουν τους επόμενους αντιπάλους τους. Καλώς εχόντων των πραγμάτων φυσικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!