Ολυμπιακός: Η Μακάμπι Χάιφα και τα τρία υποψήφια ζευγάρια στον β' προκριματικό του Champions League - Ποιες ομάδες γλύτωσε, σε ποιες έπεσε;

Ο Ολυμπιακός απέφυγε τα… χειρότερα αλλά όχι τα «κακά». Τα υπογκρούπ που έγιναν γνωστά από την UEFA ενόψει της αυριανής κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό του Champions League έβγαλαν το μονοπάτι των Πειραιωτών. Μονοπάτι όχι δύσκολο αλλά όχι και… παιχνιδάκι.

Ο Ολυμπιακός γλύτωσε την πρωταθλήτρια Ελβετίας, Ζυρίχη, από την άλλη, όμως, παραμένει πιθανή αντίπαλός τους η πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα. Καμία δεν είναι φόβητρο για τους «ερυθρολεύκους» αλλά σίγουρα δεν είναι αμελητέες μονάδες.

Σημαντικό είναι, επίσης, ότι εκτός κλήρωσης για τον Ολυμπιακό μένουν η πρωταθλήτρια Πολωνίας Λεχ Πόζναν, αλλά και η πρωταθλήτρια Σλοβακίας Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι 7 πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού, λοιπόν, είναι οι εξής:

Μάριμπορ (Σλοβενία) – Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (Λευκορωσία)

Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) – Τίρανα (Αλβανία)

Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) – Χιμπέρνιανς (Μάλτα)

Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)

Η Μάριμπορ, η ομάδα των Τιράνων και η ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς θεωρούνται τα φαβορί των ζευγαριών. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν αγχώνουν τον Ολυμπιακό σε περίπτωση διασταύρωσης στο μέλλον.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας! Μη χάνεις χρόνο!