Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Κώστας Φορτούνης δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και η Φενέρμπαχτσε εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, Ολυμπιακός και Φορτούνης δεν θα συνεχίσουν μαζί. Αυτό μοιάζει να είναι κοινή απόφαση τόσο από την πλευρά του προπονητή όσο και από αυτή του παίκτη.

Φυσικά, οι πληροφορίες αυτές δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες από την Τουρκία. Ο Κώστας Φορτούνης αλλά και γενικά οι Έλληνες παίκτες έχουν αρκετούς θαυμαστές στην γείτονα χώρα.

Αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας «Fotomac» τότε η Φενέρμπαχτσε μοιάζει να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κώστα Φορτούνη. Η Φενέρ ψάχνει για ένα 10αρι και εφόσον ο Φορτούνης δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό είναι σίγουρο πως θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Ο μάνατζερ του διεθνή άσου τον πρότεινε στη Φενέρ και πρόκειται για τον ίδιο μάνατζερ που πήγε στην τουρκική ομάδα και τον Πέλκα. Αυτό μπορεί να παίξει το δικό του ρόλο και να κάνει πιο εύκολη τη μεταγραφή.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το κόστος της μεταγραφής μπορεί να φτάσει τα 3 μέχρι και τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για την κίνηση αυτή. Θεωρούν πως ο Φορτούνης είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, παρά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε τα τελευταία χρόνια. Μένει να δούμε αν αυτά τα σενάρια ισχύουν…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!