Ο Στεφ Κάρι μπορεί να είναι ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών στο ΝΒΑ αλλά μέχρι κι εκείνος κάνει κακές βραδιές χωρίς να ευστοχήσει.

Τι κι αν ο Στεφ Κάρι είναι ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ; Τι κι αν όλοι θεωρούν δεδομένο πως θα ευστοχήσει πίσω από τη γραμμή του τριπόντου; Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν όπως λέει και ο σοφός λάος. Το ίδιο ισχύει μέχρι και για τα τρίποντα του Στεφ Κάρι.

Ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 πόντους με 7/22 σουτ, 0/9 εκ των οποίων τρίποντα. Απέτυχε έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα του να ευστοχήσει έστω σε ένα τρίποντο σε αγώνα playoffs, σπάζοντας ένα μυθικό σερί 132 αγώνων.

Την ίδια ώρα έσπασε και ένα σερί 233 αγώνων – σε κανονική περίοδο και playoffs – όπου είχε ευστοχήσει τουλάχιστον σε ένα τρίποντο. Απίθανα πράγματα από τον point guard των Γουόριορς κι όμως… αληθινά.

Κρατηθήκατε; Η τελευταία φορά που ο Κάρι δεν κατάφερε να ευστοχήσει έστω σε ένα τρίποντο σε ένα παιχνίδι ήταν στις 8 Νοεμβρίου 2018. Στην ήττα, τότε, από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε 10 πόντους με 0/4 τρίποντα. Βέβαια, σε εκείνο το ματς είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι έπειτα από 26 λεπτά συμμετοχής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας!