Ο Τέιτουμ ήταν ο καλύτερος παίκτης των Μπόστον Σέλτικς στην ήττα τους στο game 5 αλλά έκλεισε το ματς έχοντας γράψει ένα αρνητικό ρεκόρ.

Ο Τζέισον Τέιτουμ πέτυχε ένα πρωτοφανές αρνητικό ρεκόρ στην ήττα των Σέλτικς στο Game 5. Ο σταρ των Σέλτικς τελείωσε τον αγώνα μεν με 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ωστόσο υπέπεσε και σε 4 λάθη. Με αυτά έφτασε τα 95 λάθη στην φετινή postseason, γράφοντας ένα αρνητικό ρεκόρ. Ο λόγος είναι ότι αυτά είναι τα περισσότερα λάθη στα οποία έχει υποπέσει ποτέ παίκτης στην ιστορία του NBA στα playoffs μίας σεζόν.

Προηγούμενος… κάτοχος του ρεκόρ ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο «Βασιλιάς» είχε 94 από την σεζόν 2017/18 με την φανέλα των Καβαλίερς. Ο Ντουέιν Γουέιντ ακολουθεί με 90 την σεζόν 2005/06 με την φανέλα των Χιτ και ο Λάρι Μπερντ με 87 την σεζόν 1983/84 με την φανέλα των Σέλτικς.

Να σημειωθεί πως ο Τέιτουμ έχει αγωνιστεί συνολικά 942 λεπτά. Είναι έτσι ο μοναδικός παίκτης την φετινή σεζόν που έχει σπάσει το φράγμα των 900 λεπτών στην postseason.

Για την ιστορία, αυτή τη στιγμή ο Τέιτουμ είναι πρώτος σκόρερ και πασέρ στα φετινά playoffs σε απόλυτους αριθμούς. Μετρά 26.2 πόντους, 6.9 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 4.1 λάθη μέσο όρο σε 41 λεπτά συμμετοχής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!