Ο Κρίστιαν Γκάνεα αρέσει στον Παναθηναϊκό και τον Γιοβάνοβιτς και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις τους για να ντυθεί στα πράσινα.

Ο Κριστιάν Γκάνεα θα γίνει ο δεύτερος αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού σύμφωνα με ρεπορτάζ που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δώσει το «πράσινο φως» και οι δύο πλευρές έχουν αναπτύξει ήδη συζητήσεις για να έρθουν σε συμφωνία. Ο 30χρονος Ρουμάνος θεωρείται άκρως αξιόπιστη λύση για την αριστερή πτέρυγα των μετόπισθεν ως αντι-Χατζηθεοδωρίδης. Ο Έλληνας μπακ δεν υπολογίζεται και οι πράσινοι έψαχναν τον αντικαταστάτη του. Έναν αντικαταστάτη που όμως δεν θα κοστίζει πολύ.

Το ζήτημα του αριστερού μπακ θεωρείτο άμεσης προτεραιότητας από τον Σέρβο προπονητή. Γι’ αυτό μετά την ανανέωση του Χουανκάρ παρέδωσε μία λίστα παικτών στη διοίκηση, που όμως απορρίφθηκαν σχεδόν ακαριαία όλα.

Από την εγχώρια αγορά δύο ήταν οι περιπτώσεις που είχαν ξεχωρίσει: του Κριστιάν Γκάνεα και του Φεντερίκο Άλβαρες. Υπήρχαν και από ξένα πρωταθλήματα αλλά οι δύο προαναφερθέντες θεωρήθηκαν δοκιμασμένες λύσεις. Στην περίπτωση του Γκάνεα, στον Γιοβάνοβιτς αρέσει η εμπειρία αλλά και οι παραστάσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δύο συστατικά που έψαχνε ο Σέρβος κόουτς εδώ και καιρό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!