Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει να εμπλουτίσει με ποιοτικές λύσεις το ρόστερ του και ο Ισλανδός στόπερ Χόρντουρ Μάγκνουσον είναι ο νέος του στόχος.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοικτές… κεραίες παντού στη μεταγραφική αγορά. Θέλει να ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ του και να δείξει ακόμη πιο ανταγωνιστική εικόνα την επόμενη σεζόν. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, όπου “επιστρέφει” έπειτα από μία πενταετία.

Στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους υπάρχουν ήδη κι αρκετές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών και δη αριστεροπόδαρων. Πρόκειται για λεπτομέρεια που έχει ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Λεπτομέρειες, τις οποίες μελετούν πολύ προσεκτικά οι “πράσινοι” κι ο Σέρβος τεχνικός.

Μέσα στα ονόματα που προτάθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες κι εξετάζονται απ’ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, είναι κι αυτό του διεθνούς Ισλανδού στόπερ, Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος. Περίπτωση γάντι για τον Παναθηναϊκό

Ο 29χρονος αμυντικός, 41 φορές διεθνής στην Εθνική Ισλανδίας, αντιμετώπισε πέρσι έναν σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου 7 μήνες. Από τον Μάρτιο ωστόσο, επέστρεψε κανονικά στην δράση. Αγωνίστηκε στο τέλος της σεζόν με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και σ’ όλα τα επόμενα παιχνίδια της Ισλανδίας.

Στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του ο Μάγκνουσον αγωνίζεται κι ως αριστερός μπακ, όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες στο παιχνίδι με το Ισραήλ στην 1η αγωνιστική του Nations League (2-2). Χθες βράδυ (Δευτέρα, 6/6) χρησιμοποιήθηκε ως αριστερός στόπερ στον αγώνα των Σκανδιναβών με την Αλβανία (1-1), φορώντας δε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!