Βασικός στόχος για την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου είναι ο Βασίλης Σπανούλης και ήδη έχουν γίνει επαφές με την πλευρά του.

Ενώ έμοιαζε πως ο Ηλίας Καντζούρης θα είναι ο αντικαταστάτης του Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο του Περιστερίου, τελικά γίνεται η ανατροπή! Ο νούμερο ένα στόχος του Περιστερίου για την άκρη του πάγκου είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα των Δυτικών προαστίων έχει έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν κάνει ήδη μία κουβέντα με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αλλά προς το παρόν το θέμα δεν έχει προχωρήσει. Ο Βασίλης Σπανούλης που κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής θέτει ορισμένες προϋποθέσεις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Το πρώτο πράγμα που είναι υπό συζήτηση είναι το μπάτζετ για να πει το “ναι” ο Kill Bill. Το Περιστέρι φαίνεται πως είναι διατεθειμένο να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Σπανούλη προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Θυμίζουμε οι Περιστεριώτες είχαν στην ατζέντα τους το όνομα του Σπανούλη και τον περασμένο χειμώνα. Στο τέλος έγινε αλλαγή κατεύθυνσης και επιλέχθηκε ο Μίλαν Τόμιτς. Θα μπορέσουν να τον πείσουν αυτή τη φορά; Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!