Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό σύμφωνα με Ιταλικό δημοσίευμα!

Ένα βήμα πριν τον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σύμφωνα με τους Ιταλούς! Σύμφωνα με την «La Repubblica», οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για μια συνεργασία η οποία θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να «κόβει» πρώτος το νήμα και να κερδίζει τη «μάχη» που έδωσε με την Βίρτους Μπολόνια για την υπογραφή του Σέρβου. Από πλευράς ερυθρολεύκων φυσικά δεν επιβεβαιώνεται το οτιδήποτε. Όλοι στην ομάδα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους μόνο στο πρωτάθλημα και στους τελικούς που ξεκινούν σήμερα.

Θυμίζουμε ότι ο Μιλουτίνοφ έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων από την Ευρωλίγκα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει.

Ο Μιλουτίνοφ δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Μένει να δούμε αν αυτά τα μεταγραφικά σενάρια ευσταθούν και ο Μιλουτίνοφ επιστρέψει στο «λιμάνι».

Παρακάτω ακολουθεί και το δημοσίευμα:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!