Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε στη Στουτγκάρδη καθώς πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε εύκολα 2-0 από τον Άντι Μάρεϊ.

Σε κακή κατάσταση και δίκαιος αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε σήμερα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης, τον Άντι Μάρεϊ και ηττήθηκε με 7-6(4), 6-3, ύστερα από αγώνα που κράτησε 1 ώρα και 41 λεπτά, μένοντας εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.

Οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 6-6 του πρώτου σετ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ. Εκεί ο 35χρονος Βρετανός προηγήθηκε 5-3 και, μολονότι ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 5-4, έκανε με άσο το 6-4 και έφτασε τελικά στο 7-4, κατακτώντας το σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Μάρεϊ κατάφερε να κάνει “break” στον 23χρονο πρωταθλητή και να προηγηθεί 4-2. Αμέσως μετά κράτησε το δικό του σερβίς για το 5-2. Ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 5-3, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο. Ο Μάρεϊ πήρε το επόμενο γκέιμ και το σετ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους ημιτελικούς.

Αυτή ήταν η παρθενική νίκη του Μάρεϊ σε βάρος του Τσιτσιπά, καθώς οι δύο αθλητές είχαν συναντηθεί άλλη μία φορά στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο US Open του 2021. Εκεί ο Στέφανος είχε επιβληθεί δύσκολα με 3-2 σετ (2-6, 7-6, 3-6, 6-3, 6-4).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!