Ο Δημήτρης Λημνιός υπέστη ρήξη χιαστού σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά το ματς με την Κύπρο.

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια για τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Δημήτρης Λημνιός. Ο Έλληνας άσος υπέστη ρήξη χιαστού, όπως αναφέρει η επίσημη ιατρική διάγνωση.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Κύπρο, ο Λημνιός αισθάνθηκε το γόνατό του να μένει πίσω και αποχώρησε τραυματίας. Από τα δάκρυά του στο φορείο, όλοι είχαν καταλάβει πως η ζημιά θα είναι μεγάλη.

Αμέσως, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και εκεί οι εξετάσεις έδειξαν το χειρότερο σενάριο. Ρήξη χιαστού. Ο τραυματισμός του σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι και το 2023. Θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και θα ακολουθήσει αποθεραπεία. Αποθεραπεία που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2022 κατά πάσα πιθανότητα. Συνεπώς θα επιστρέψει στα γήπεδα από τις αρχές της νέας χρονιάς.

Δείτε το πανέμορφο γκολ που πέτυχε χθες, κόντρα στην Κύπρο:

Ο Δημήτρης Λημνιός αγωνίζεται από το 2021 στην ολλανδική Τβέντε. Στη μέχρι σήμερα παρουσία του εκεί, έχει μετρήσει 36 συμμετοχές και 8 γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!