Ο Τζέσε Λίνγκαρντ απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Γιουνάιτεντ και κοιτάζει άλλες προτάσεις που του έχουν γίνει.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξετάζει ήδη προτάσεις από άλλες ομάδες.

Η Μάντσεστερ είχε αποφασίσει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο, ο 29χρονος Αγγλος διεθνής επιθετικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο.

Ο διεθνής άσος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα και θέλει να έχει όλες τις εναλλακτικές ανοιχτές. Νιούκαστλ και Ρόμα φημολογείται πως κινούνται για την απόκτηση του.

Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα «SUN» η Γουέστ Χαμ είναι πιο κοντά στην απόκτηση του. Ο 29χρονος διεθνής επιθετικός ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Λονδίνου, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός την περσινή σεζόν. Και γι’ αυτό θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Τις επόμενες ημέρες θα σφραγιστεί η συμφωνία, ενώ η διοίκηση της Γουέστ Χαμ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Σαϊντ Μπενραχμά. Ο Αλγερινός επιθετικός είχε αποκτηθεί από την Μπρέντφορντ αντί 40 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπόρεσε να πείσει τον τεχνικό των «σφυριών», Ντέιβιντ Μόγες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!