Ο Ζινεντίν Ζιντάν τα βρήκε σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με φήμες και θα αναλάβει τον πάγκο των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν. Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε τελικά να του αλλάξει γνώμη. Ο διάσημος Γάλλος τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του Αργεντινού τεχνικού έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ωστόσο, μετά την παρότρυνση του Κιλιάν Εμπαπέ, ήρθε σε συμφωνία με τον Ζιντάν.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο «Ζιζού» σήμερα αναμένεται να ταξιδέψει στο Κατάρ. Εκεί θα συναντηθεί αύριο με τον εμίρη και ιδιοκτήτη της ομάδας του Παρισιού, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ζιντάν θα έχει τον απόλυτο έλεγχο της γαλλικής ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 20 εκατ. ευρώ ετησίως. Ακόμα, θα υπάρχει ειδικό πριμ πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην περίπτωση επίτευξης του πολυπόθητου στόχου του Champions League.

Στο μεταξύ, ο Λουίς Κάμπος θα είναι οριστικά ο αντικαταστάτης του Λεονάρντο στη θέση του τεχνικού διευθυντή των Παριζιάνων. Μάλιστα στα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρεται πως ο Πορτογάλος συμφώνησε για τη θέση του Λεονάρντο, καθώς αποτελεί προσωπική επιθυμία του Εμπαπέ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!