Ο Κιλιάν Εμπαπέ διέψευσε πως έχει συντάξει κάποιου είδους λίστα με 14 πρόσωπα που δεν θέλει να είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Εμπαπέ βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά για τους λάθος λόγους. Κι αυτό διότι φημολογείται πως διατηρεί λίστα «ανεπιθύμητων» στην Παρί. Μία λίστα 14 συνολικά προσώπων, τα οποία ο Εμπαπέ δεν θέλει στην ομάδα.

Και για να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη, ο Εμπαπέ μπορεί να το κάνει αυτό. Επίσημα. Από την ημέρα που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ειδικά ως προς το θέμα του ρόστερ, των μεταγραφών, του προπονητή. Μπορεί να το κάνει και το κάνει.

Ποιοι είναι οι top-wanted στη λίστα του Εμπαπέ;

Νεϊμάρ
Ποτσετίνο
Ικάρντι
Ντράξλερ
Κέρερ
Ντανίλο
Παρέδες
Ερέρα
Κουρζάβα
Σαράμπια
Μπερνάτ
Γκέιγ
Νταγκμπά
Σέρχιο Ρίκο

Ο δρόμος, όπως όλα δείχνουν, για αυτούς τους 14 θα χωρίσει με την Παρί Σεν Ζερμέν. Εντύπωση προκαλεί ενδεχομένως μόνο το όνομα του Νεϊμάρ, με τον οποίο φαίνεται στο γήπεδο πως τα πηγαίνουν καλά. Όπως αποδείχθηκε, όμως, οι φήμες περί τριβών μεταξύ τους ισχύουν.

Η αντίδραση του Εμπαπέ στα δημοσιεύματα

Μόνο με μία λέξη θέλησε -ή έκρινε σκόπιμο- να απαντήσει σε όλα αυτά που ακούγονται. FAKE και ένα Χ. Θέλοντας, προφανώς, να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι πρόκειται για fake news. Καιρός γαρ εγγύς, ωστόσο, και θα δείξει από τις αποχωρήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι αν έλεγε αλήθεια ή όχι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!