Παρά τις εντονότατες αντιδράσεις η διοίκηση της Βαλένθια προχώρησε στην επισημοποιήση της συμφωνίας της με τον Γκατούζο.

Παρά τις αντιδράσεις η διοίκηση της Βαλένθια προχώρησε στην επισημοποίηση της συμφωνίας της με τον Ιταλό τεχνικό Τζενάρο Γκατούζο. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση ο Ιταλός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, ενώ γνωρίζοντας το εις βάρος του κλίμα στην πόλη φρόντισε να κάνει ένα βήμα μπροστά, προς την πλευρά των φίλων της ομάδας.

Η επίσημη παρουσίαση του Γκατούζο θα γίνει σήμερα το απόγευμα. Ο Ιταλός προπονητής έχει σκοπό να αναλύσει το πλάνο του και με κάποιο τρόπο να κατευνάσει το τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Μαζί με την ανακοίνωσή της συνεργασίας υπήρχε και ένα βίντεο με δηλώσεις του Ιταλού, στο οποίο γινόταν αναφορά στο γήπεδο της ομάδας.

«Έχω γνωρίσει μια μεγάλη Βαλένθια. Μια ομάδα που συνδέεται έντονα με στενούς δεσμούς με τους οπαδούς της. Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Σέβομαι και αγαπώ το ποδόσφαιρο. Γνωρίζω πολύ καλά πως είναι μια Βαλένθια φόβητρο. Έχω δει μεγάλες ομάδες να… πέφτουν στο γήπεδο αυτό, σε ένα γήπεδο 100 ετών. Βαλενθιάνοι ας ζήσουμε με πάθος την σεζόν αυτή και ας διασκεδάσουμε μαζί αυτό το DNA της Βαλένθια». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!