Με το... δεξί μπήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά της Στουτγκάρδης καθώς νίκησε τον Ντόμινικ Στρίκερ με 2-0 σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν σταματά ούτε στη βροχή! Παρότι ο πρώτος αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή στο Boss Open ξεκίνησε και διακόπηκε λόγω καταιγίδας, η εξέλιξη αυτή δεν τον επηρέασε. Έτσι έφτασε σε μία σχετικά άνετη επικράτηση επί του Ντόμινικ Στρίκερ με 2-0 σετ.

Ο αγώνας του 2ου γύρου του τουρνουά απέναντι στο ανερχόμενο αστέρι του ελβετικού τένις, διακόπηκε στο πρώτο σετ λόγω βροχής. Ωστόσο, συνεχίστηκε και βρήκε τον Τσιτσιπά να επικρατεί με 6-3 και 6-4. Ο Στρίκερ είχε πετύχει μεγάλη νίκη στον πρώτο γύρο επί του Μαξίμ Κρεϊσί στο tie break. Όμως ο Έλληνας τενίστας ήταν σοβαρός και «διαβασμένος» σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Στο πρώτο σετ, ο Τσιτσιπάς γλίτωσε το μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ και τα δύο επόμενα για το 5-2. Ο Ελβετός μείωσε σε 5-3, όμως ο 23χρονος Έλληνας τελείωσε με άνεση το σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με μπρέικ και έφτασε άνετα στο 2-0, όμως στη συνέχεια το παιχνίδι σταμάτησε για περίπου μισή ώρα. Αυτό δεν πτόησε τον Τσιτσιπά, που πάτησε… γκάζι και τελείωσε το παιχνίδι με 6-4.

Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά θα είναι ο Άντι Μάρεϊ, με το νικητή του αγώνα της Παρασκευής (10/06) να περνά στους ημιτελικούς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!