Η Τσέλσι εμφανίζεται κάθε άλλο παρά αρνητική για την παραχώρηση του Λουκάκου στην Ίντερ αρκεί να την ικανοποιήσει οικονομικά η πρότασή της.

Τσέλσι και Λουκάκου φαίνεται πως θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Μόνιμα; Σταθερά; Θα δείξει. Προς το παρόν, η Τσέλσι δεν λέει όχι στο να τον δώσει δανεικό στην Ίντερ. Άλλωστε, δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις φετινές του εμφανίσεις. Ούτε στο ελάχιστο.

Ο Ρομέλου Λουκάκου θέλει να φύγει από την Τσέλσι και να επιστρέψει στην Ιντερ, καθώς δεν κατάφερε να προσαρμοσθεί στους «μπλε» και να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες. Μάλιστα η ομάδα του Λονδίνου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Guardian», είναι θετική στην παραχώρηση του 29χρονου Βέλγου φορ στην Ιντερ, με τη μορφή δανεισμού, αρκεί να φέρει μια ικανοποιητική πρόταση.

Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος μέτρησε 15 γκολ σε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν θέλει να επιστρέψει στην Ιντερ, στην οποία αγωνίστηκε με επιτυχία για δύο χρόνια, σημειώνοντας 64 γκολ. Ο Λουκάκου απέρριψε πρόσφατα προτάσεις από την Νιούκαστλ και τη Μίλαν, ενώ έλυσε την συνεργασία του με τον μάνατζερ, Φεντερίκο Παστορέλο, και ανέθεσε την υπόθεση επιστροφής του στην Ιντερ στον δικηγόρο, Σεμπαστιέν Λεντίρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας!