Τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Το σίριαλ ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τον Λεβαντόφσκι αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια. Ο Πολωνός θέλει να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς για να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα.

Όπως είναι φυσικό, η Μπάγερν δεν θα αφήσει τον «Λέβα» έτσι απλά να αποχωρήσει. Ήδη οι ιθύνοντες της Γερμανικής ομάδας έχουν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους για την στάση του Πολωνού. Και η δυσαρέσκεια αυτή έγινε πιο επίσημη…

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, πέρασε σε μια είδους αντεπίθεση.

«Με κάλεσε ο Λεβαντόφσκι. Μεταξύ άλλων, μιλήσαμε για τις δημόσιες τοποθετήσεις του. Ξεκάθαρα του εξήγησα τη θέση μας σχετικά με το συμβόλαιό του», τόνισε το στέλεχος της Μπάγερν Μονάχου μιλώντας στην «Bild».

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αυτή την περίοδο είναι με την εθνική Πολωνίας και τη Δευτέρα σε ερωτήσεις που δέχθηκε σχετικά με το μέλλον του, είπε: «Θέλω να φύγω από την Μπάγερν. Κάτι έχει πεθάνει μέσα μου και θέλω περισσότερες συγκινήσεις στη ζωή μου. Η αποχώρησή μου είναι η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές. Δεν έχω σκεφτεί καμία άλλη πρόταση, εκτός από αυτή της Μπαρτσελόνα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!