Παίκτης της Αναντολού Εφές είναι και επίσημα ο Ουίλ Κλάιμπερν, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει τον Αμερικανό για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ο Ουίλ Κλάιμπερν έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Εφές δεν άργησε, ανακοινώνοντας από την πλευρά της την απόκτησή του. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ενεργοποίησαν το «μπαμ» με τον Αμερικανό σε μια είδηση ωστόσο που είναι γνωστή, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές εδώ και αρκετές μέρες.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βάζει στις «μηχανές» της έναν ακόμη σπουδαίο σκόρερ, ενώ σκοπεύει να κρατήσει και τους Μίτσιτς και Λάρκιν με έναν και μόνο στόχο. Το three peat στην Euroleague.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ την τελευταία πενταετία. Την φετινή σεζόν είχε 14.9 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 2 λάθη μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής. Επίσης, κατέκτησε τρεις φορές την VTB League και την Ευρωλίγκα το 2019, όταν και ήταν MVP του Final 4. Συνολικά σε 236 αγώνες είχε 12,9 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!