Ο Παναθηναϊκός θέλει διακαώς να κάνει δικό του τον Ντομίνγκο Μπλάνκο που μένει ελεύθερος φέτος από την Ιντεπεντιέντε.

Παναθηναϊκός καλεί Μπλάνκο. Το θέμα της μεταγραφής του Ντομίνγκο Μπλάνκο στο τριφύλλι μπαίνει σε σοβαρό επίπεδο. Οι «πράσινοι» φαίνεται πως δεν έχουν εγκαταλείψει τη «μάχη» για την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού δημιουργικού μέσου. Μία περίπτωση που εξακολουθεί να είναι πολύπλοκη και “δύσκολη” ως προς την υλοποίησή της.

Ο Μπλάνκο θα μείνει ελεύθερος στο τέλος του μήνα από την Ιντεπεντιέντε, έχοντας αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αυτό που “δυσκολεύει” την όλη διαδικασία, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο και της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και το ποσοστό επί των δικαιωμάτων του που διατηρούν οι εκπρόσωποί του. Μπλέξιμο, με λίγα λόγια.

Οι ατζέντηδες του Αργεντινού έχουν ενημερώσει όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές πως θέλουν “μπόνους” υπογραφής. Κι αυτό γιατί απ’ τη στιγμή που ο πελάτης τους είναι ελεύθερος, η επόμενη ομάδα του δεν θα χρειαστεί να πληρώσει χρήματα για να τον αποκτήσει. Κι αυτό αυτομάτως ανεβάζει το όλο κόστος της μεταγραφής. Και φυσικά, οι υποψήφιοι… μνηστήρες μπαίνουν σε διαδικασία “πλειοδοσίας”.

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να προσφέρει ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ συνολικά ως “πακέτο” και για τα τρία χρόνια του συμβολαίου του παίκτη συν το “μπόνους” υπογραφής, προκειμένου να κερδίσει τη “μάχη” για τον παίκτη, γνωρίζοντας πως η αρχική προσφορά της Μπόκα Τζούνιορς είναι αρκετά χαμηλότερη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν σκοπεύουν να το τραβήξουν πολύ όλο αυτό τόσο χρονικά, όσο και σε επίπεδο διαπραγμάτευσης. Κι αφού μεταφέρουν την τελική πρότασή τους θα περιμένουν την απάντηση της πλευράς του παίκτη για λίγες ακόμη ημέρες, προκειμένου να “ζυγίσουν” αντίστοιχα και τις επιλογές τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι;