Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον τερματοφύλακα Γιούρι Λοντίγκιν του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε.

Ο Παναθηναϊκός με γρήγορες κινήσεις έκλεισε τον Γιούρι Λοντίγκιν. Με συνοπτικές διαδικασίες οι «πράσινοι» έκλεισαν τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς είχε μπει στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων.

Η κίνηση αυτή φανερώνει πως κάποιος από τους τερματοφύλακες που υπάρχουν στο ρόστερ θα αποχωρήσει. Λογικά «κλείνει ο κύκλος» του Σωκράτη Διούδη στον Παναθηναϊκό καθώς ο παίκτης επιθυμεί να αγωνίζεται περισσότερο.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν πραγματοποίησε μια καλή σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες. Έχει ξεκινήσει από την Ξάνθη ενώ αγωνίστηκε και σε Ζενίτ, Ολυμπιακό, Γκαζιάντεπ και Άρσεναλ Τούλα. Στον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο, κατέγραψε συνολικά 50 εμφανίσεις και μάλιστα σε 20 παιχνίδια δεν δέχτηκε ούτε ένα τέρμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ρωσίας.

Ο Παναθηναϊκός με αυτόν τον τρόπο κλείνει έναν παίκτη που μπορεί άμεσα να προσαρμοστεί και να προσφέρει στην ομάδα. Πλέον στρέφεται στα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται αυτή τη στιγμή και η υπόθεση Μπλάνκο, αλλά και το θέμα της ανανέωσης του Χουάνκαρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!