Ο Πογκμπά φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Ο Πολ Πογκμπά αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι φήμες επιστροφής στην Ιταλία πληθαίνουν. Μάλιστα, τον θέλουν να συνεχίζει -ξανά- την καριέρα του στη Γιουβέντους. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Corriere dello Sport», ο 29χρονος Γάλλος σταρ, ο οποίος αποχωρεί ως ελεύθερος μετά από έξι σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμφώνησε να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους «μπιανκονέρι». Από την πλευρά τους, του πρόσφεραν ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 10 εκατ. ευρώ.  Ο Πογκμπά είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα του Τορίνο από το 2012 έως το 2016, έχοντας σε 178 εμφανίσεις 34 γκολ και 40 ασίστ.

Ο Πογκμπά έρχεται, ο Ραμπιό φεύγει

Η απόκτηση του ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Αντριάν Ραμπιό. Ο Γάλλος διεθνής μέσος ήδη είναι σ’ επαφές με την Τσέλσι για να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ηδη, ο ατζέντης του βρίσκεται στο Λονδίνο για τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Ο τεχνικός της Τσέλσι θέλει να φέρει στο «Στάνφορντ Μπριτζ» τον Γάλλο άσο. Θεωρεί πως είναι μία χρήσιμη προσθήκη για την ομάδα του και φυσικά μπορεί να προσφέρει. Ο Ραμπιό, από την άλλη, δεν έχει εμπειρία στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά δείχνει έτοιμος να δοκιμάσει τις δυνατότητές του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!