Ο Πολ Πογκμπά αποτελεί με κάθε επισημότητα παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο σύλλογος.

Πογκμπά και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραβούν χωριστούς δρόμους. Η φήμη υπήρχε. Τώρα, όμως, έγινε και επίσημο. Ο Γάλλος αστέρας δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μάντεστερ. Το ανακοίνωσε ο σύλλογος με επίσημη τοποθέτηση.

«Ο σύλλογος μπορεί να ανακοινώσει ότι ο Πολ Πογκμπά θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος Ιουνίου, με τη λήξη του συμβολαίου του. Ο Γάλλος είχε μία μακρά σχέση με τη Γιουνάιτεντ, έχοντας ενταχθεί στις ακαδημίες του συλλόγου από τη Χάβρη, σε ηλικία μόλις 16 ετών» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Πογκμπά έκανε ως νεαρός ποδοσφαιριστής το επαγγελματικό ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2011. Ένα χρόνο αργότερα έφυγε για τη Γιουβέντους, όπου και καθιερώθηκε, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ιταλίας. Το καλοκαίρι του 2016, οι «κόκκινοι διάβολοι» ξόδεψαν πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να τον ξαναπάρουν στο «Ολντ Τράφορντ». Η απόδοσή του, όμως, δεν δικαίωσε το τεράστιο ποσό που δαπανήθηκε. Στη δεύτερη θητεία του στη Γιουνάιτεντ, ο Γάλλος χαφ κατέγραψε 226 συμμετοχές και 39 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Europa League της περιόδου 2016-17, το οποίο κατέκτησε η ομάδα του Μάντσεστερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!