Ο Άρης φαίνεται πως θα αποχαιρετήσει σύντομα δύο από τους παίκτες του ενώ κυνηγάει την περίπτωση ενός ακόμα.

Ο Άρης φαίνεται πως θα αποχαιρετήσει τους Σούντγκρεν και Γκάνεα το επόμενο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έχει αφήσει να εννοηθεί πως μετά τις 30 Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιό του, θα αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους».

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Fotbollskanalen» ο διεθνής Σουηδός, τόνισε πως είχε κάποια προβλήματα με το σύλλογο στις αρχές Μαρτίου λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου του.

«Μπορεί να ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας παίξει σε πολλούς αγώνες (σ.σ. 33 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ), ωστόσο δύσκολα θα συνεχίσει στον Άρη», αναφέρει το δημοσίευμα. Και καταλήγει: «Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, δεν επιθυμεί να επιστρέψει ακόμα στην πατρίδα του. Θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό».

Στις 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Κρίστιαν Γκάνεα. Για τον οποίο φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Σύμφωνα με το «ProSport», ο 30χρονος πλάγιος αμυντικός είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Νταν Σούτσου, νέου ιδιοκτήτη του συλλόγου. Αυτή τη στιγμή η Ραπίντ έχει τους Ζούνιορ Μοράις και Πέτρε Γκόγκε για το ρόλο του αριστερού μπακ, ωστόσο ο πρώτος δεν ξέρει αν θα παραμείνει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι ενώ ο δεύτερος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Αντριαν Μούτου.

Δύο φεύγουν, ένας έρχεται στον Άρη

Κάτοικος Θεσσαλονίκης ενδεχομένως γίνει ο Λουίζ Φελίπε. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, πετυχαίνοντας οκτώ γκολ σε 13 αγώνες. Σύμφωνα με τη «Record», Άρης και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Λουίζ Φελίπε που έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τα «λιοντάρια», από τα οποία αμείβεται με περίπου μισό εκατομμύριο ετησίως. Το ποσό φυσικά προβληματίζει τον Άρη. Και όχι άδικα. Αλλά εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα καθώς ο παίκτης αρέσει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!