Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Θοδωρή Καρυπίδη και του Χερμάν Μπούργος με σκοπό τον σχεδιασμό του Άρη της νέας σεζόν.

Έγινε η πρώτη συνάντηση μεταξύ του ισχυρού άνδρα του Άρη Θοδωρή Καρυπίδη αλλά και του Χερμάν Μπούργος. Έπειτα από την επιβεβαίωση της συμμετοχής των «κιτρινόμαυρων» στο β’ προκριματικό γύρο του Conference League, όλα είναι έτοιμα ώστε να ξεκινήσει και τυπικά η οργάνωση της νέας σεζόν.

Ο Θοδωρής Καυρυπίδης «άναψε το πράσινο φως» ώστε ο Αργεντίνος τεχνικός να σχεδιάσει τον νέο Άρη. Μάλιστα, υπήρξαν και πρώτες συζητήσεις για ποδοσφαιριστές που είτε βρίσκονται στο πλάνο του Μπούργος είτε είχαν απασχολήσει τους Θεσσαλονικείς και στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο τεχνικός του Άρη εισηγήθηκε την παραμονή των Χουλιάν Κουέστα και Χαβιέ Ματίγια. Δυο ποδοσφαιριστές με τους οποίους, ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες, είχαν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές από την ΠΑΕ. Σίγουρα θα παραμείνουν κι άλλοι παίκτες από το τωρινό ρόστερ. Όμως αυτό που έχει ανάγκη ο Άρης είναι Έλληνες παίκτες. Τόσο για το τώρα όσο και για το μέλλον του συλλόγου.

Επιπλέον, ο Θοδωρής Καρυπίδης ενημέρωσε τον Μπούργος πως στις αρχές του Ιούνη θα επισκεφτεί την Ισπανία τόσο για να βρεθεί μαζί του αλλά και για να «χτυπήσουν» την πόρτα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η πρώην ομάδα του Μπούργος διαθέτει παίκτες που «ενδιαφέρουν» τον Άρη. Ακόμα υπάρχει και το πλάνο της γενικότερης συνεργασίας των δύο ομάδων. Όλα αυτά όμως είναι ακόμα υπό συζήτηση…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.