Ο Ράφα Ναδάλ απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς για το Roland Garros και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη του νίκη.

Ο Ράφαελ Ναδάλ, μετά από συναρπαστική μάχη, νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Roland Garros και με 3-1 σετ προκρίθηκε στα ημιτελικά και στοχεύει στην κατάκτηση του 22ου Grand Slam. Ο Ισπανός σούπερ σταρ κατάφερε τελικά να πανηγυρίσει μετά από τέσσερα σετ και δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν καθόλου εύκολοι για μένα. Δεν θα μιλήσω για ότι πέρασα το τελευταίο διάστημα γιατί πρέπει να συνεχίσω αλλά σίγουρα δεν ήταν διασκεδαστικοί μήνες. Όλα αυτά που πέρασα, έκαναν πιο συγκινητική τη νίκη μου, δίχως αμφιβολία», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε:

«Συνεχίζω να παίζω τένις για κάτι τέτοιες βραδιές. Όμως, ήταν απλά ένας προημιτελικός. Σωστά; Δεν κέρδισα τίποτα ακόμη. Απλά έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να επιστρέψει στο court σε δύο ημέρες και να παίξω έναν ακόμη ημιτελικό εδώ στο Παρίσι.»

Την Παρασκευή, ανήμερα των 36ων γενεθλίων του, θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τα ημιτελικά του γαλλικού τουρνουά:

«Δεν είμαι ο τύπος που επηρεάζεται συναισθηματικά. Τώρα είναι μια στιγμή χαράς γιατί ήταν μια υπέροχη βραδιά για μένα. Πολύ συγκινητική. Όμως, αύριο θα ξεκινήσω να σκέφτομαι τα πράγματα που πρέπει να κάνω για να είμαι έτοιμος στα ημιτελικά.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!