Ο Φρανκ Λάμπαρντ καλείται να καταβάλει πρόστιμο ύψους 35.000 ευρώ λόγω δηλώσεων που έκανε κατά της διαιτησίας μετά το μας με τη Λίβερπουλ.

Ο προπονητής της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 35.000 ευρώ από την αγγλική ομοσπονδία (FA) για κριτική στη διαιτησία. Τα σχόλια είχαν γίνει κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Μέρσισαϊντ με τη Λίβερπουλ τον Απρίλιο.

Τα «ζαχαρωτά» είχαν χάσει το παιχνίδι με 2-0 και ο Λάμπαρντ ήταν πολύ επικριτικός προς τον Στιούαρτ Άτγουελ, τον διαιτητή του αγώνα. Ειδικότερα, τον κατηγόρησε ότι δεν έδωσε στην ομάδα του ένα καταφανές πέναλτι.

Μετά το παιχνίδι η FA ζήτησε από τον πρώην μέσο της Τσέλσι εξηγήσεις για τις δηλώσεις του. Από την πλευρά της, η ρυθμιστική επιτροπή τελικά επέβαλε πρόστιμο στον Λάμπαρντ, για παραβίαση του κανόνα Ε3 της FA για σχόλια στον Τύπο.

«Ο μάνατζερ της Έβερτον έκανε τα σχόλια μετά τον αγώνα και αρνήθηκε ότι συνιστούν ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς υποδηλώνουν μεροληψία και/ή προσβάλλουν την ακεραιότητα του διαιτητή – ή των διαιτητών γενικά – ή/και δυσφημούν το παιχνίδι», εξήγησε η ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της.

Από την πλευρά της, η Έβερτον δεν σχολίασε κάτι. Ίδια στάση κράτησε και ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!

loading...