Ο Εμπίντ έγινε ο πλέον πρόσφατος πονοκέφαλος των Φιλαδέλφεια 76ers μετά την επέμβαση που έκανε σε δύο δάχτυλα.

Ο σέντερ των Φιλαδέλφεια 76ers, Τζόελ Εμπιντ, υποβλήθηκε σε επέμβαση σήμερα (31/5) για αποκατάσταση του αντίχειρα του δεξιού χεριού και του αριστερού δείκτη. Αναμένεται να αναρρώσει μέχρι να ανοίξει το προπονητικό καμπ το φθινόπωρο, όπως γνωστοποίησε η ομάδα.

Ο Καμερουνέζος σέντερ αγωνίστηκε στην postseason με σχισμένο σύνδεσμο στον δεξιό αντίχειρά του, έναν τραυματισμό που εντοπίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της σειράς πλέι οφ του πρώτου γύρου απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς.

Ο 28χρονος ηγήθηκε του φετινού πρωταθλήματος στο σκοράρισμα με 30,6 πόντους ανά αγώνα και είχε επίσης μέσο όρο 11,7 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ σε 68 αγώνες. Σε 10 αναμετρήσεις στα πλέι οφ είχε μέσο όρο 23,6 πόντους και 10,7 ριμπάουντ, ενώ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς στα δάχτυλα καθώς και από κάταγμα δεξιού τροχιακού οστού.

Στην πλευρά των 76ers επικρατεί συγκρατημένο άγχος. Άγχος γιατί ο Εμπίντ είναι ο ηγέτης της Φιλαδέλφεια στο παρκέ και φέτος έκανε τα πάντα. Ο δρόμος τους σταμάτησε μέχρι τους Χιτ αλλά ο Εμπίντ ήταν καθοριστικός. Ως τώρα δεν υπάρχει σκέψη προσθήκης κάποιου back-up του Καμερουνέζου. Οι «Philly» θέλουν να περάσει η off-season και να κρίνουν μετά. Ως προς αυτό υπάρχει αρκετή αισιοδοξία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ; Άντε, πήγαινε!