Ο Παναθηναϊκός ψάχνει επιθετικό που μπορεί να προσφέρει το εύκολο γκολ στην ομάδα έχοντας ήδη δύο υποψήφιους στη λίστα του.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε για… κυνήγι επιθετικών με το επιτελείο του «τριφυλλιού» να έχει βάλει στο μάτι ήδη δύο περιπτώσεις. Στόχος των «πράσινων» είναι να διαθέσουν ως και δύο εκατομμύρια ευρώ για να φέρουν το «εύκολο γκολ» στην Παιανία.

Μέσα στη λίστα του «τριφυλλιού» με τους υποψήφιους που εξετάζονται με προσοχή, βρίσκονται και δύο επιθετικοί που έκαναν πολύ καλές σεζόν φέτος. Ο πρώτος, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) είναι o 25χρονος Κολομβιανός φορ, Όσκαρ Εστουπινιάν, ο οποίος μένει ελεύθερος απ’ την πορτογαλική Γκιμαράες.

Την σεζόν που πέρασε μέτρησε 16 γκολ και 3 ασίστ σε 33 αγώνες στο πρωτάθλημα της Primeira Liga και Κύπελλο, με τους Πορτογάλους να επισημαίνουν πως δεν θα συνεχίσει στην Γκιμαράες. Και παρά το γεγονός πως έχει προτάσεις από τη Βραζιλία και το Μεξικό, ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη, περιμένοντας στις 5 Ιουνίου να φορέσει για πρώτη φορά και τη φανέλα της Εθνικής Κολομβίας στο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία στη Μούρθια της Ισπανίας.

Εκτός του Εστουπινιάν, ο Παναθηναϊκός εξετάζει προσεκτικά και ο 33χρονος διεθνής Ολλανδός Μπας Ντοστ. Ένας παίκτης που είχε απασχολήσει και πριν από χρόνια τους «πράσινους» και μένει ελεύθερος τον Ιούνιου απ’ τη βελγική Μπριζ, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε φέτος 14 γκολ σε 35 επίσημα ματς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.