Ο Νεϊμάρ υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι για την πρώτη σεζόν και τις επιδόσεις του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Νεϊμάρ έσπευσε να υπερασπιστεί τον Λιονέλ Μέσι για την πρώτη του σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στην πρώτη του χρονιά με τα «χρώματα» της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λιονέλ Μέσι έμεινε μακριά από τις εντυπωσιακές του επιδόσεις, ωστόσο, με 11 γκολ και 14 ασίστ σε 34 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το σαμπιονά.

Οι λόγοι που «ευθύνονται» γι’ αυτήν την όχι τόσο εντυπωσιακή παρουσία του «ψύλλου» στους αγώνες της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι αρκετοί, όπως το γεγονός ότι ο Μέσι είναι πλέον 34 ετών, αλλά και το ζήτημα της προσαρμογής σε μία νέα χώρα κι ένα νέο περιβάλλον.

Αυτό έσπευσε να ξεκαθαρίσει και ο Νεϊμάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε για βραζιλιάνικο Μέσο.

«Ο Λέο πέρασε πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα, είναι δύσκολο να προσαρμοσθείς. Είναι δύσκολο να αλλάξεις ομάδες και πόλεις. Και δεν ήλθε μόνος του, αλλά με την οικογένειά του. Η γλώσσα είναι επίσης διαφορετική. Είναι πολλά ενοχλητικά πράγματα. Υπάρχει και το στυλ παιχνιδιού της ομάδας με παίκτες που τελικά δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που παίζει. Κατά συνέπεια, όλα αυτά, είναι επιζήμια. Ο Λέο, ο Κιλιάν κι εγώ, είμαστε παίκτες που κρίνονται πάντα για την απόδοσή τους, τα στατιστικά τους, τους τίτλους που έχουν κατακτήσει, για τα πάντα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.