Ο Ρομέλου Λουκάκου θέλει να φύγει από την Τσέλσι, καθώς δεν κατάφερε να προσαρμοσθεί στους «μπλε» και να αποδώσει τα μέγιστα.

Δίχτυα… επιστροφής ρίχνει ο Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ. Μετά από ένα χρόνο στο νησί και την Τσέλσι, ο Βέλγος στράικερ φαίνεται πως θέλει να γυρίσει στην Ιταλία και τους «νερατζούρι». Δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες της Τσέλσι για τις προθέσεις του και πλέον ψάχνει τρόπους να γυρίσει στους Κυπελλούχους Ιταλίας.

Να θυμίσουμε πως προ μηνών και αναφερόμενος στις προθέσεις του, ο Βέλγος επιθετικός, είχε τονίσει: «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιρασθώ τα συναισθήματά μου. Πάντα έλεγα ότι έχω την Ιντερ ψηλά στην καρδιά μου. Ξέρω ότι θα επιστρέψω στην Ιντερ. Το ελπίζω πραγματικά. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση στην Τσέλσι».

Ο Λουκάκου ρίχνει… άκυρο στην Τσέλσι για χατίρι της Ίντερ

Αρκετούς μήνες μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος μετρά 15 γκολ σε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αυτήν την σεζόν, δεν έχει αλλάξει γνώμη. Παρά την πρόσφατη αναφορά του Τόμας Τούχελ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι τον υπολογίζει για την επόμενη χρονιά, αλλά και την άφιξη νέων ιδιοκτητών με τους οποίους προγραμματίζονται συναντήσεις σύντομα, ο Λουκάκου θέλει μια αλλαγή σκηνικού αυτό το καλοκαίρι. Και θέλει να επιστρέψει στην Ιντερ όπως υπενθύμισε εχθές (29/5) η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», προσθέτοντας ότι ο Λουκάκου είναι προτεραιότητα των «νερατζούρι» σε σχέση με τον Πάουλο Ντιμπάλα.

«Το συναίσθημα με τον Λαουτάρο και τα γκολ που πέτυχε ο «BigRom» βαραίνουν πολύ, αλλά η υπόθεση δεν είναι εύκολη», έγραψε η «Corriere» για να διευκρινίσει:

«Ενας σέντερ φορ, όπως έχουν δείξει τα 64 γκολ της Ιντερ ήδη σε δύο χρόνια, έχει ισχυρές επιπτώσεις στην παιχνίδι της ομάδας. Μαζί του, η Ιντερ πιθανότατα θα γινόταν και πάλι το νούμερο ένα φαβορί του Scudetto. Η αίσθηση, εντός και εκτός γηπέδου, με τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ, μόνο ενισχύει την υποψηφιότητά του. Ακόμη και οι φίλαθλοι είναι στον… παράδεισο για την επιστροφή του. Από την πλευρά του, ο παίκτης εργάζεται επίσης για να επιστρέψει».