Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά τον τελικό του Champions League όμως δεν παύει να είναι αισιόδοξος για τη νέα χρόνια.

Ειλικρινής και αντικειμενικός, όπως συνηθίζει άλλωστε, εμφανίσθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά τον τελικό του Champions League.

«Η κατοχή ήταν 50-50. Είχαμε περισσότερα σουτ στην εστία, αλλά το πιο καθοριστικό στατιστικό είναι υπέρ της Ρεάλ. Σκόραραν ένα γκολ, ενώ εμείς, όχι. Αυτή είναι η απλούστερη εξήγηση. Είναι δύσκολο να την δεχθείς. Σεβασμός στην Ρεάλ. Εάν ο τερματοφύλακας είναι ο παίκτης του αγώνα, σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά. Θα ήθελα να είχα περισσότερες ευκαιρίες.

Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά όταν χάνουμε 1-0, πρέπει να παραδεχθούμε ότι δεν παίξαμε αρκετά καλά. Είπα στους παίκτες ότι νιώθω υπερήφανος. Αυτά τα παιδιά είχαν μια αξιοσημείωτη σεζόν. Χάσαμε δύο διοργανώσεις για λίγο. Θα γίνει στο Λίβερπουλ μια παρέλαση, προκειμένου να γιορτάσουμε αυτήν την φανταστική σεζόν που δεν είχε το τέλος που περιμέναμε». 

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη νέα σεζόν και το μήνυμα ήταν σαφές. Θα επιστρέψουμε!

«Έχω μία δυνατή αίσθηση πως θα επιστρέψουμε. Οι παίκτες μου είναι ανταγωνιστικοί, θα έχουμε μία εκπληκτική ομάδα την επόμενη σεζόν. Πού γίνεται ο τελικός του χρόνου; Στην Κωνσταντινούπολη; Κλείστε ξενοδοχείο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.