Ανυπόμονος για τον τελικό του Champions League εμφανίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας στην κάμερα του επίσημου καναλιού της Λίβερπουλ.

Λίγες ώρες απομένουν πριν τον αποψινό τελικό του Champions League. Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να προσφέρουν μία μεγάλη μάχη καθώς ο στόχος του πρωταθλητή Ευρώπης δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Με αφορμή τον μεγάλο τελικό, ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας τοποθετήθηκαν σε σχετικό βίντεο, που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter. Από το συγκεκριμένο βίντεο δεν γινόταν να απουσιάζει ο Κώστας Τσιμίκας.

«Για να είμαι ειλικρινής είναι ένα μεγάλο όνειρο. Όταν παίζαμε στις αλάνες, πάντα λέγαμε ότι αγωνιζόμασταν στον τελικό του Champions League. Ανυπομονώ γι’ αυτόν τον αγώνα. Οι φίλαθλοι μας, δίνουν τα πάντα. Όταν τους ακούμε, αυτό το συναίσθημα είναι ανεκτίμητο».

Ο κόσμος της Λίβερπουλ ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο Παρίσι. Φυσικά, από τα συνθήματά τους δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Κώστας Τσιμίκας.

Στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ενόψει του μεγάλου τελικού. Θέλουν κάνουν το παιχνίδι τους, πιστεύουν στις δυνατότητές τους και ελπίζουν ότι το σφύριγμα του διαιτητή θα βρει αυτούς νικητές. Αυτό υποστήριξε και ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον:

«Έχουμε ωριμάσει πολύ ως ομάδα και θέλουμε να φθάσουμε όσο γίνεται σε περισσότερους τίτλους. Θέλουμε να… γράψουμε την μεγαλύτερη δυνατή Ιστορία. Εχουμε μεγάλη ευκαιρία να το κάνουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.