Ο Μπάλντοκ κλήθηκε από τον Πογέτ στην Εθνική Ελλάδος για τα προσεχή ματς στο Nations League και δήλωσε υπερήφανος για την επιλογή του.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας για τα προσεχή ματς στο Nations League. Ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, από τη στιγμή που απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια ήταν αναμενόμενο να κληθεί στην επίσημη αγαπημένη. Και κάπως έτσι έγινε η πιο απροσδόκητη από τις τελευταίες κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας για τους πρώτους αγώνες του Nations League. Ο Μπάλντοκ κλήθηκε για τους αγώνες με Βόρεια Ιρλανδία, Κόσοβο και Κύπρο, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα το δικαίωμα να αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδος, κλήθηκε από τον κ. Γουστάβο Πογέτ για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας, του Κοσόβου και της Κύπρου για το UEFA Nations League».

Ο 29χρονος μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ -η γιαγιά του οποίου είναι Ελληνίδα- συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ κι ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά και την περηφάνια του σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, μαζί με την πρώτη φωτογραφία του με τη φανέλα της Εθνικής.

«Στιγμή μεγάλης υπερηφάνειας για μένα και την οικογένειά μου, η κλήση στην εθνική Ελλάδος. Ανυπομονώ να συναντήσω την ομάδα και να ξεκινήσουμε!» έγραψε ο Μπάλντοκ σε λογαριασμό του στα social media.