Ο Γιώργος Γιακουμάκης διαπρέπει στην Σκωτία και ο Τάκης Φύσσας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα φορ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε μία εξαιρετική σεζόν με την Σέλτικ και με 16 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ της Premiership. Ο αθλητικός διευθυντής της εθνικής μας ομάδας, Τάκης Φύσσας, επαίνεσε τον Έλληνα επιθετικό ενώ αποκάλυψε πως ήταν εκείνος που τον συμβούλεψε να αγωνιστεί με την φανέλα της Σέλτικ. Μιλώντας στην ιστοσελίδα «footballscotland», ο Τάκης Φύσσας δήλωσε:

«Όταν άκουσα ότι η Σέλτικ ενδιαφέρεται για αυτόν και ήθελε να πάει εκεί, του μίλησα για το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα της Σκωτίας θα ήταν τέλειο για αυτόν. Είναι δυνατός, είναι έξυπνος, βάζει γκολ, δουλεύει για την ομάδα και είχε την κατάλληλη εμπειρία για να πάει καλά. Αλλά νομίζω ότι μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα την επόμενη σεζόν με τη Σέλτικ. 

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειαζόμαστε παίκτες σαν αυτόν για να παίζουν καλά σε ένα καλό πρωτάθλημα. Είναι στο χέρι του. Πρέπει να δείξει σε όλους ότι είναι σταθερός στις εμφανίσεις του και γίνεται καλύτερος. 

«Το σημαντικό για τον Γιώργο είναι να δείχνει σε όλους ποιος είναι και να προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Ας δούμε πως θα αντιδράσει. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα να έρθουν από αυτόν. Δεν τον φοβάμαι». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.