Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χειρουργήθηκε στο γόνατο και θα παραμείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 7-8 μήνες.

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήρθε μία άσχημη είδηση στις τάξεις της Μίλαν. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και θα μείνει στα «πιτς» για τουλάχιστον 7-8 μήνες!

Ο Σουηδός αστέρας πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ώστε να επιλύσει το πρόβλημα στους χιαστούς του. Όπως ανακοίνωσαν οι «ροσονέρι», ο 40χρονος επιθετικός αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2023.

Μένει να δούμε αν ο Ιμπραΐμοβιτς θα επηρεαστεί από αυτή την εξέλιξη και θα αλλάξει την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του. Το συμβόλαιό του με την Μίλαν λήγει σε ένα μήνα. Ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε πράξη αυτό που είχε δεσμευτεί όταν επέστρεψε στην Μίλαν και έφερε στους «ροσονέρι» το πολυπόθητο πρωτάθλημα. Είναι αυτός ο τραυματισμός ικανός να τον σταματήσει; Ζλάταν είναι αυτός και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα αποφασίσει…

Παρακάτω ακολουθεί και η επίσημη ανακοίνωση από την Μίλαν:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.