Προπονητής της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντίνος τεχνικός συμφώνησε με την «Ένωση» για 2+1 χρόνια και θα είναι αυτός που θα την οδηγήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εποχή Αλμέιδα ξεκίνησε και επίσημα για την ΑΕΚ. Ο 48χρονος προπονητής έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με την Ένωση, έχοντας στο πλευρό του το δικό του τεχνικό επιτελείο με τους έξι συνεργάτες του.

Η συμφωνία του Αλμέιδα με την ελληνική ομάδα ήταν δεδομένη από καιρό. Ο νέος τεχνικός της ομάδας είχε έρθει στη χώρα μας και είχε παρακολουθήσει κάποιους αγώνες των Play-off. Πλέον «σηκώνει μανίκια» και είναι έτοιμος να παρουσιάσει μία νέα ΑΕΚ. Η «Ένωση» από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο «σπίτι» της, την «OPAP Arena». Αυτό όπως είναι φυσικό αλλάζει τόσο τα δεδομένα όσο και τις απαιτήσεις της νέας χρονιάς.

Ο Αλμέιδα από τις πρώτες του κιόλας δηλώσεις, έδειξε ξεκάθαρος ως προς τον τρόπο που θέλει να δουλεύει τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του. «Η δική μου φιλοσοφία ζωής είναι αρκετά ξεχωριστή. Πιστεύω πολύ στη δουλειά, στην ειλικρίνεια, στο λόγο τιμής. Και ό,τι κάνω, το κάνω με πάθος, το κάνω με αγάπη και το κάνω χωρίς ιδιοτέλεια. Για εμένα από την πρώτη προπόνηση αυτή η ομάδα θα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στα γραφεία της ΠΑΕ, τόσο ο νέος προπονητής όσο και οι συνεργάτες του ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα και φυσικά επισκέφτηκαν το νέο γήπεδο. Εκεί όπου θα χτιστεί η νέα ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρόσληψης του Ματίας Αλμέιδα από την ΑΕΚ: