Με σκόρερ τον Μήτρογλου, ο Άρης κατάφερε να φύγει από την έδρα του Ολυμπιακού με το βαθμό της ισοπαλίας, σπάζοντας το απόλυτό του.

Με σκόρερ τον Κώστα Μήτρογλου, ο Άρης έγινε η πρώτη ομάδα που κόβει βαθμούς από τον Ολυμπιακό φέτος στο Καραϊσκάκη. Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε ισόπαλο με 1-1, με την ομάδα του Μαρτίνς να μένει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, ενόψει και του επαναληπτικού του Ολυμπιακού κόντρα στην Αϊντχόφεν. Ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος από πολύ νωρίς, καθώς είδε τους Βρουσάι και Παπασταθόπουλο να αποχωρούν τραυματίες από το γήπεδο. Ιδιαίτερος ρυθμός δεν υπήρχε στο παιχνίδι, όμως ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Ρέαμπτσιουκ έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Μασούρα, εκείνος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουέστα, όμως ο Φορτούνης  πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 1-0, που ήταν και το σκορ στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ, έχοντας το μυαλό του και στον αγώνα της Πέμπτης. Ο Άρης δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, όμως βρήκε τη φάση που έψαχνε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Μετά από γύρισμα του Μπρούνο, ο Μαντσίνι βρέθηκε τετ α τετ με τον Σα, ο οποίος ανέτρεψε τον παίκτη του Άρη. Ο Σιδηρόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Μήτρογλου νίκησε τον πορτιέρο του Ολυμπιακού, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά τους για ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της Σούπερ Λιγκ.