Το Debut.gr σχολιάζει το μεγαλείο του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς μετά από το τελευταίο του τεράστιο επίτευγμα με τους "ροσονέρι".

Στην τελευταία αναμέτρηση της Μίλαν στο πρωτάθλημα με τη Κροτόνε, ο Ζλάταν έγραψε ξανά ιστορία. Τα δυο γκολ που πέτυχε δεν έδωσαν μόνο τη νίκη για τους “ροσονέρι” αλλά έσπασαν και το φράγμα των 500 για το Σουηδό. Πιο αναλυτικά:

Ζλάταν και γκολ σημειώσατε 500 και 501.

Η Μίλαν είναι ξανά στη κορυφή του πρωταθλήματος με αυτή την επικράτηση με 4-0 έναντι της Κροτόνε. Αυτό που κατάφερε να ξεχωρίσει από την αναμέτρηση όμως είναι ξεκάθαρα ο Ζλάταν. Στο 30′ και στο 64′ βρήκε δίχτυα ο Σουηδός βάζοντας το νούμερο 500 και 501 γκολ αντίστοιχα. Τα υπόλοιπα δυο ήταν δουλειά του Ρέμπιτς στο 69′ και 70′.

Αυτό που καταφέρνει αυτός ο άνθρωπος είναι εξωπραγματικό και μάλιστα λίγο πριν φτάσει 40 χρονών. Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα παιχτών που είναι στα μισά του χρόνια σχεδόν και δεν τον αγγίζουν σε ικανότητα. Ευελιξία, προσαρμοστικότητα και σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με το αδιαμφησβήτητο ταλέντο του τον έχουν φτάσει στη κορυφή. Η κίνηση τελικά να επιστρέψει στην Ιταλία και το κορυφαίο επίπεδο αποδείχτηκε παιχνίδι για τον Σουηδό επιθετικό. Επιπρόσθετα αυτό που έχει καταφέρει είναι πλέον να συγχέεται με τα μεγαθήρια του σημερινού ποδοσφαίρου, Μέσσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο τελευταίος ακολουθεί ίδια βήματα περί ηλικίας και συνεχούς δουλειάς όμως αυτή τη στιγμή ο Ζλάταν είναι το ζωντανό παράδειγμα. Ένας σαραντάρης σχεδόν πλέον να παίζει μπάλα στο κορυφαίο επίπεδο και μάλιστα να σκοράρει συνεχώς. Αυτό είναι εξάλλου και η μαγεία του αθλήματος και το μεγαλείο αυτού του παίχτη.

Εντέλει το ταβάνι δεν έχει έρθει ακόμα και η Μίλαν παραμένει πρώτη αλλά όχι με μεγάλη διαφορά από την Ίντερ. Θα καταφέρει ο Ζλάταν να φέρει και τον τίτλο στο Μιλάνο και να ολοκληρώσει αυτή τη καταπληκτική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο; Μένει να μάθουμε. Ένα είναι σίγουρο όμως, ότι πλέον αυτός ο σαραντάρης ισούται με δυο εικοσάρηδες.