Ο Παναθηναϊκός έκανε το 3Χ3 καθώς επικράτησε του Άρη με 1-0 στο Κλ. Βικελίδης με σκόρερ τον Αργύρη Καμπετσή για την 17η αγωνιστική της Superleague.

Το φιλμ του αγώνα Αρης – Παναθηναϊκός

Στο πρώτο τέταρτο ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά με τον Καμπετσή να προειδοποιεί στο 7′ με σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Ότι δεν κατάφερε στην φάση αυτή ο νεαρός επιθετικός το έκανε τρία λεπτά αργότερα. Μετά από ασίστ του Βέλεθ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο Βικελιδης. Στην συνέχεια του αγώνα οι γηπεδούχοι ισσορόπησαν. Χωρίς ωστόσο να απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Σωκράτη Διούδη. Η μοναδική στιγμή που οι κίτρινοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση ήταν  με τον Μαντσίνι να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Διούδη.

Από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση. Χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Τζέγκο να μην μπορεί να νικήσει τον Διούδη σε τετατετ στο 53′.Η ευκαιρία αυτή ξύπνησε τους φιλοξενούμενους . Οι πράσινοι απάντησαν  με δύο μεγάλες ευκαιρίες μέσα σε δύο λεπτά. Πρώτα με πρωταγωνιστή τον Εμμανουήλιδη με το απίστευτο σλάλομ του και μετά με τον Βέλεθ στο 65′ να στέλνει άουτ την Μπάλα. Στο υπόλοιπο του αγώνα οι πράσινοι είχαν τις ευκαιρίες  για δεύτερο γκολ . Πιο συγκεκριμένα στο 88’ ο Χατζηθεοδωρίδης  σούταρε και η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Εμάνουελ Σάκιτς. Είχε προηγηθεί  καλή στιγμή  του Μπρούνο Γκάμα ο οποίος σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ο Άρης δεν αξιοποίησε δύο εκτελέσεις φάουλ  με Ματίγια και Ματέο Γκαρσία και δεν μετουσίωσε το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο σε γκόλ . Με αποτέλεσμα να φύγει  με άδεια χέρια από το γήπεδο. 

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Μάντζιος Άκης): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (80’ Σάκιτς), Ιωάννου (80’ Γκάνεα), Μπεναλουάν, Ροζ, Ματίγια, Τζέγκο (55’ Λούκας Σάσα), Μαντσίνι (68’ Σίλβα), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Λόπεθ (46’ Μάνος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Χουανκάρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Μολό, Βέλεθ, Μαουρίτσιο (80’ Χατζηθεοδωρίδης), Αλεξανδρόπουλος, Εμμανουηλίδης (74’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (79’ Καρλίτος), Καμπετσής.