Τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ για το 2020 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε και ήρθε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το Debut.gr αναλύει την αναμέτρηση με την Wolves.

Τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ για το 2020 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δηλώνει ξανά παρόν. Εκμεταλλευόμενη μερικά στραβοπατήματα και κάνοντας απλά το καθήκον της κόντρα στη Γουλβς, βρίσκεται πλέον 2η στη βαθμολογία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γούλβς (1-0)

Το παιχνίδι άργησε πολύ να βρει ρυθμό αλλά είχε αρκετές φάσεις. Ο Σάις δυο φορές, για τους φιλοξενούμενους, κόντεψε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως αποτέλεσμα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί μια αντίστοιχη ευκαιρία με τον Φερνάντες χωρίς να του κάνει τη χάρη ο Ρουί Πατρίσιο. Γενικότερα και το δεύτερο ημίχρονο είχε μια παρόμοια εξέλιξη με πρωταγωνιστή ξανά τον Σάις, ο οποίος δεν νίκησε τον Ντε Γέα. Λυτρωτής για την ομάδα του Σόλσκιερ ήταν ο Ράσφορντ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κάνοντας το 1-0 για τους “κόκκινους”.

Πλέον η Γιουνάιτεντ αυξάνει το αήττητο στα 9 παιχνίδια και βρίσκεται μια θέση πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Το 0-0 της ομάδας του Κλοπ κόντρα στην Νιουκάστλ ήταν δώρο καθώς πλέον οι “διάβολοι” έχουν πλησιάσει μια ανάσα τους περσυνούς πρωταθλητές (33-30). Όλα πλέον είναι ρευστά και όλες οι ομάδες είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους. Τα παιχνίδια της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Σίτι άλλαξαν ημερομηνία συνεπώς έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ξανά 5άρα από την Λίντς

Η Λίντς συνέτριψε την Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας με ένα εμφατικό 0-5 και είναι η δεύτερη φορά που βάζει 5 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Μπιέλσα μπορεί να βρίσκεται πλέον 11η στη βαθμολογία όμως συνεχίζει να δείχνει ότι είναι εκεί που ανήκει. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει φέτος και ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Πάντως αφήνει πολλές υποσχέσεις υπενθυμίζοντας πως τίποτα δεν είναι τυχαίο εάν παίζεις καλά.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Τσέλσι – Άστον Βίλα (1-1)

Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ (1-1)

Μπράιτον – Άρσεναλ (0-1)

Μπέρνλι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-0)

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ (0-0)

Γουέστ Μπρομ – Λίντς (0-5)

Νιουκάστλ – Λίβερπουλ (0-0)

Τότεναμ – Φούλαμ

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι

Η επόμενη αγωνιστική: (1-4/1)

Έβερτον – Γουέστ Χαμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα

Τότεναμ – Λίντς

Κρίσταλ Πάλας – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Μπράιτον – Γούλβς

Γουέστ Μπρομ – Άρσεναλ

Μπέρνλι – Φούλαμ

Νιουκάστλ – Λέστερ

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ