Η Μίλαν συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ στο Ιταλικό Πρωτάθλημα πετυχαίνοντας ακόμα μια μεγάλη νίκη, ενώ παράλληλα σημείωσε ένα πολύ σπάνιο ρεκόρ.

Ασταμάτητο τρένο μοιάζει η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» έχοντας αρκετές απουσίες, πραγματοποίησαν μια πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι στη Σασουόλο με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μίλαν ήταν ο Ράφαελ Λεάο που σκόραρε μόλις στα 6,2 δευτερόλεπτα. Με αυτόν τον τρόπο, σημειώθηκε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του Ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Σαλεμάκερς έκανε στο 26ο λεπτό το 0-2, με τον Μπεράρντι να μειώνει για τους γηπεδούχους στο 89ο λεπτό σε 1-2, χωρίς να αλλάξει κάτι στην συνέχεια. Έτσι, η Μίλαν παρά τις απουσίες της, κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Η ομάδα του Μιλάνου, έτσι, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, δείχνοντας πως έχει τον χαρακτήρα να μείνει στην κορυφή.

Το μεγάλο ρεκόρ του Λεάο Μίλαν

O νεαρός Πορτογάλος επιθετικός ξεπέρασε ένα ρεκόρ που κρατούσε για περίπου 20 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, «κατεδάφισε» από την πρώτη θέση, ένα γκολ του Πάολο Πότζι, αγωνιζόμενο με την Φανέλα της Πιατσέντζα, έναντι της Φιορεντίνα το 2001. Το συγκεκριμένο γκολ, που πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση με τα πιο γρήγορα γκολ, είχε μπει στα 8 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, στην σέντρα που πραγματοποίησαν οι φιλοξενούμενοι, η μπάλα πήγε κατευθείαν στην επίθεση! Ο Τσαλχάνογλου, παίκτης που έκανε την ασίστ, είπε σε συνέντευξή του πως το είχαν δοκιμάσει την προπόνηση αρκετές φορές, με το αποτέλεσμα να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο! Πλέον το γκολ του Λεάο είναι το πιο γρήγορο γκολ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.