Το Debut.gr αναλύει τους βασικούς άξονες της 10ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η 10η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε με πολύ σημαντικά παιχνίδια να έλαβαν μέρος. Ακόμα μια σπουδαία νίκη για Μίλαν, φοβερή ανατροπή για Γιουβέντους , με άνεση Νάπολι και Ίντερ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΡΕΚΟΡ Η ΜΙΛΑΝ

Sampdoria 1-2 AC Milan - Player Ratings

Την…εξωφρενική της πορεία συνέχισε η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» πέρασαν και από την έδρας της Σαμπτνόρια με 2-1 συνεχίζοντας το αήττητο σερί τους, μένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ άνοιξε στο 45′ ο Κεσί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Καστιγιέχο στο 77′ να κάνει το 0-2 σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας του Μιλάνου. Η Σαμπντόρια το μόνο που κατάφερε, είναι να μειώσει στο 82ο λεπτό με τον Εκντάλ.

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γιουβέντους – Τορίνο 2-1: Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή (vid) | sportime.gr

Μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι του Τορίνου η Γιουβέντους. Το ντέρμπι «Della Mole» βάφτηκε ασπρόμαυρο για ακόμα μια χρονιά. Η Τορίνο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Νκουλού. Η «μεγάλη κυρία» χωρίς να πιάσει πολύ υψηλή απόδοση κατάφερε στο 77′ να ισοφαρίσει με κεφαλιά του νέου της μεταγραφικού αποκτήματος από την Σάλκε , Μακένι. Στο 88ο λεπτό, μετά από γλυκιά σέντρα του Κουαδράδο, ο αρχηγός Λεονάρντο Μπονούτσι σκοράρει με κεφαλιά. Έτσι, κράτησε ζωντανή την Γιούβε στο κυνήγι της πρώτης θέσης, βυθίζοντας παράλληλα την συμπολίτισσα Τορίνο ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Κροτόνε 0-4 Νάπολι

Ίντερ 3-1 Μπολ’ονια

Σπέτσια 1-2 Λάτσιο

Γιουβέντους 2-1 Τορίνο

Σαμπντόρια 1-2 Μίλαν

Φιορεντίνα 1-1 Τζένοα

Βερόνα 1-1 Κάλιαρι

Ρόμα 0-0 Σασουόλο

Πάρμα 0-0 Μπενεβέντο