Οι "Μιλανέζοι" συνεχίζουν να ονειρεύονται το "Σκουντέτο" και ο Μανώλης Μακρόπουλος γράφει στο debut.gr τα σπουδαιότερα της 12ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι δύο… «Μιλανέζοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές της 12ης “στροφής” της ιταλικής Serie A. Και μπορεί η Μίλαν να μην πανηγύρισε το τρίποντο (2-2 με Τζένοα), ωστόσο το “στραβοπάτημα” της Γιούβε τους “έκλεισε το μάτι”!

Η “Μεγάλη Κυριά” ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα, με τον Κριστιάνο να αποτυγχάνει να σκοράρει το πέμπτο του διαδοχικό πέναλτι. Η Ίντερ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία, πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στη Νάπολι, χάρη σε γκολ του Λουκάκου!

Ας δούμε όμως τα κυριότερα..

Τρίποντο μεν, ανησυχία δε!

Μπορεί -για ακόμη ένα ματς- να μην…έβγαλε μάτια με την απόδοσή της. Ωστόσο η Ίντερ “έκανε τη δουλειά”. Με γκολ του ασταμάτητου Ρομέλου Λουκάκου (73′) έκαμψε την αντίσταση της Νάπολι και πλέον βρίσκεται ένα πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Το συγκρότημα του Αντόνιο Κόντε μπορεί να έμεινε εκτός Ευρώπης, ωστόσο κακά τα ψέματα ο μεγάλος εφετινός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Και όντας στο +3 από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, οι “νερατζούρι” μπορούν να αισθάνονται μια κάποια ασφάλεια. Αυτό που πρέπει να τους προβληματίζει πάντως είναι η δική τους κακή εικόνα. Και αυτό διότι για ακόμη ένα παιχνίδι -που νίκησαν-, ήρωας αναδείχθηκε ο πολύπειρος Χαντάνοβιτς!

Πρώτη και αήττητη!

Αυτό μπορεί να κρατήσει η Μίλαν, ύστερα από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Τζένοα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1, ωστόσο στο 83′ ο νεαρός Κουλουλού “έσωσε την παρτίδα”! Ένας απροσδόκητος ήρωας διατήρησε το αήττητο της Μίλαν που πλέον έφτασε τα 24 παιχνίδια δίχως ήττα.

Οι “Μιλανέζοι” έχουν να ηττηθούν από τον περασμένο Μάρτιο, και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι! Σε ένα παιχνίδι που γενικότερα δεν τους…πήγε, κατάφεραν να μείνουν όρθιοι. Και παράλληλα να διατηρήσουν την πρωτοπορία στον βαθμολογικό πίνακα. Η Μίλαν έχει “μεγαλώσει ξανά”, και μπορεί πλέον να λέει πως ο τίτλος είναι ο ρεαλιστικός της στόχος!