Ο ΠΑΟΚ έζησε το τέλειο βράδυ του και διέσυρε την Αϊτχοφεν με 4-1 για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων.

Ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε με 4-1 και μάλιστα με ανατροπή την Αϊτχόφεν στην Τούμπα και έδειξε ότι μόνο ξεγραμμένος δεν είναι από την υπόθεση πρόκριση.

Το τέλειο βράδυ του ΠΑΟΚ

Ναι, για φέτος ήταν το τέλειο βράδυ. Όλα πήγαν ρολόι. Δεν στράβωσε τίποτα και ούτε για ένα λεπτό. Φυσικά το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού νωρίς δέχθηκε το γκολ. Ένα γκολ που θα μπορούσε να μην έχει δεχθεί αφού πρόκειται για μια φάση που απλά δεν υπήρξε ο σωστός υπολογισμός από τον Κρέσπο.

Και κάπου εκεί τελείωσαν  όλα για την Αϊτχοφεν. Κάθε ελπίδα για διπλό εξαφανίστηκε. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην ισοφάρισε άμεσα αλλά έδειξε ότι έχει ξυπνήσει.

Και ήρθε η απάντηση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός. Έπαιξε συγκεντρωμένα, με πάθος και δεν υπολόγισε ποιον έχει απέναντι του. Το αποτέλεσμα; ο διασυρμός ενός από τα μεγαλύτερα club της Ευρώπης.

Το απαραίτητο θράσος που έλειπε στον ΠΑΟΚ

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μια ομάδα που απλά δεν δεχόταν να χάσει. Δεν δεχόταν να φύγει από το γήπεδο με σκυμμένο κεφάλι. Να δώσει την ικανοποίηση στον αντίπαλο ότι πήρε διπλό από την έδρα του.

Και τα έδωσε όλα. Έπαιξε με θράσος και άφησε πίσω την πεπατημένη του “σιγά και σταθερά”. Ήθελε να νικήσει με κάθε κόστος. Και όταν είδε ότι πετυχαίνει, δεν έδειξε έλεος.

Ένα βράδυ που έπρεπε να έρθει

Από κάθε άποψη ο ΠΑΟΚ το χρειαζόταν αυτό το βράδυ. Από την άποψη τη βαθμολογική, την ψυχολογική και την αγωνιστική.

Ήταν μια ανάσα που του έλειπε για να γίνει ξανά ο ΠΑΟΚ που ήταν. Και όποιος πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε “πέσει” πλανάται πλάνην οικτράν.