Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένος από την πρεμιέρα και απέσπασε την ισοπαλία από τη Γρανάδα μέσα στην Ισπανία.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία πολύ σπουδαία ισοπαλία απέναντι στη Γρανάδα στην Ισπανία για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Οι Θεσσαλονικεις ήταν σοβαροί, προσηλωμένοι και έδειξαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν εύκολα ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αναλογικά μάλιστα με την προηγούμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ έδειξε πως ήταν έτοιμος, ήξερε την αντίπαλό του και κυρίως ήξερε τι ήθελε.

Από την Ομόνοια πιάστηκε στον ύπνο και ήξερε ακριβώς τι να αποφύγει. Η Γρανάδα είχε και την ψυχολογία μαζί της μετά τη νίκη επί της Αϊτχοφεν αλλά ο ΠΑΟΚ δεν επηρεάστηκε.

Δεν άφησε τους γηπεδούχους να εκμεταλλευτούν τα στοιχεία που τους οδήγησαν στη νίκη επί των Ολλανδών και απέδειξαν πως η πρώτη αγωνιστική ήταν μια ατυχία.

Τι διεκδικεί τώρα ο ΠΑΟΚ;

Φυσικά, όλα εξαρτώνται τώρα από τα διπλά ματς με την Αϊτχοφεν. Οι Ολλανδοι δέχονται εύκολα γκολ όπως φάνηκε και δεν είναι εν τέλει το φαβορί που όλοι πίστευαν. Σε περίπτωση μάλιστα που ο ΠΑΟΚ πάρει τους 4 (αν όχι τους 6) βαθμούς τότε θα έχει προβάδισμα πρόκρισης καθώς τα παιχνίδια που θα μένουν θα είναι με τη Γρανάδα στην Τούμπα και στην Κύπρο κόντρα στην Ομόνοια.

Τι κρατάει ο ΠΑΟΚ από το παιχνίδι;

Την σοβαρή αμυντική του λειτουργία. Όπως προαναφέραμε, κατάφερε να κλειδώσει την ισπανική ομάδα και να περιορίσει την κινητικότητα της.

Μπορούσε το κάτι παραπάνω;

Σίγουρα. Είχε τις ευκαιρίες του, απείλησε και γενικά η Γρανάδα κατάλαβε την παρουσία του στα καρέ της. Αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Δεν βγήκε κάποια γκολ συνεπώς ο ΠΑΟΚ πάει για το αμέσως επόμενο καλύτερο αποτέλεσμα. Και αυτό πήρε.