Τελείωσε και η 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με ισοπαλία ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Το Debut.gr αναλύει όλα όσα συνέβησαν.

Έλαβε τέλος ακόμα μια αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με όχι τόση πολύ δράση αυτή τη φορά. Έτσι και αλλιώς με τα όσα είχανε συμβεί τις προηγούμενες, ένα διάλειμμα είναι αποδεκτό. Πιο αναλυτικά στα ματς που ξεχώρισαν.

Πρέμιερ Λιγκ

Liverpool – Sheffield United (2-1)

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένας μεγάλος στόχος για τη Liverpool καθώς μετά το πλήγμα του Van Dijk, όπως και του αναπληρωματικού Matip, τους έβαζε εμπόδια. Συνεπώς είδαμε ξανά τον Fabinho στα μετόπισθεν μαζί με τον Gomez. Σίγουρα δεν έχει βρει ακόμα πατήματα σε αυτή τη θέση και ας αγωνιζόταν σε αυτή παλαιότερα. Αυτό φάνηκε και από το penalty που έδωσε καθώς και από διάφορα επιπλέον λάθη. Έτσι οι “πειρατές” πήρανε το προβάδισμα αρκετά νωρίς με τον Berge να εκτελεί την εσχάτη των ποινών (13′). Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Roberto Firmino σκόραρε το πρώτο του goal για φέτος στο 41′. Συνεπώς οι δυο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι φάνηκε ότι δεν θα άφηναν ακόμα ένα παιχνίδι να τους ξεφύγει. Σε συνδυασμό με την πολύ μέτρια εμφάνιση της Sheffield, οι “κόκκινοι” πέρασαν ξανά μπροστά με τον Jota στο 64′, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Πρέμιερ Λιγκ

Manchester United – Chelsea (0-0)

Το derby της αγωνιστικής δυστυχώς ήταν χωρίς goal και με όχι και τόσα αξιοσημείωτα πράγματα. Οι φιλοξενούμενοι ακόμα δεν έχουν κερδίσει στην έδρα τους και η Chelsea δεν ήταν αυτή που θα τους έκανει το χατίρι. Αυτά που ξεχώρισαν στο παιχνίδι ήταν το ντεμπούτο το Cavani, ο οποίος μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο να σημειώσει δίχτυα με τη πρώτη του επαφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Πέραν αυτού αδιαμφισβήτητα ξεχώρισε και ο Mendy. Εκτός της τελικής καταπληκτικής απόκρουσης στο σουτ του Rashford, ήταν πάντα εκεί κρατώντας το 0. Η Chelsea σίγουρα βρήκε επιτέλους αυτό που της έλλειπε, έναν τερματοφύλακα για να βασιστεί πάνω του.

Πρέμιερ Λιγκ

West Ham – Manchester City (1-1)

Οι “πολίτες” δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη νίκη και συνεχίζουν να μην έχουν ακόμα το πρόσωπο που έχουμε συνηθίσει. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με ένα εξαιρετικό “ψαλιδάκι” του Antonio sto 18′. Μέχρι και το ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε αλλάξει καθόλου. Η μόνη αλλαγή ήταν στο 51′ με το goal που σημείωσε ο Foden. Σίγουρα η επιστροφή και του De Bruyne θα δώσει μια άλλη πνοή, κάτι που φάνηκε αμέσως μόλις μπήκε και στο παιχνίδι. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα “σφυριά” τελευταία φορά που πήραν πόντο κόντρα στη City ήταν το 2016.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Aston Villa – Leeds (0-3)

Fullham – Crystal Palace (1-2)

Arsenal – Leicester (0-1)

Wolves – Newcastle (1-1)

Southampton – Everton (2-0)

Burnley – Tottenham (0-1)

Brighton – West Brom (1-1)

Η επόμενη αγωνιστική: (30/10 – 2/11)

Wolves – Crystal Palace

Sheffield United – Manchester City

Burnley – Chelsea

Liverpool – West Ham

Aston Villa – Southampton

Newcastle – Everton

Manchester United – Arsenal

Tottenham – Brighton

Fullham – West Brom

Leeds – Leicester