Το Debut.gr και η εκπομπή Football Break επιστρέφουν και αυτή τη βδομάδα με νέο podcast σχολιάζοντας όλα όσα συνέβησαν στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πώς θα αντιδράσει η Μάντσεστερ Σίτι μετά την ήττα με 2-5 από την Λέστερ του Βάρντι; Θα μπορέσει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό η Μπαρτσελόνα του Μέσι; Τι συνέβη στο συναρπαστικό ματς ανάμεσα στην Ίντερ και την Φιορεντίνα; Αυτά και άλλα πολλά θέματα αποκλειστικά στο podcast του Debut.gr.

Η αγωνιστική δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα ήταν για άλλη μία φορά εκπληκτική. Στην Premier League, η Λέστερ παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο νίκησε την Μάντσεστερ Σίτι με 2-5 και έδειξε πως παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Στο ντέρμπι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Άρσεναλ, οι «κόκκινοι» ανέτρεψαν γρήγορα το 0-1 με το οποίο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Μανέ ήταν για άλλο ένα ματς εκπληκτικός αλλά η αμυντική συμπεριφορά της Λίβερπουλ σίγουρα προβληματίζει. Συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά αυτή τη φορά είχε τη τύχη με το μέρος της.

Στην Ιταλία, η Ίντερ έδειξε χαρακτήρα στο ματς με την Φιορεντίνα και έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε με 4-3. Η Ρόμα με την Γιουβέντους αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι εκπληκτικός και να σώζει «τη παρτίδα» για την ομάδα του που έπαιζε με 10 παίκτες. Ήττα σοκ γνώρισε η Μπάγερν που ηττήθηκε με 4-1 από την Χόφενχαϊμ. Από την άλλη και η Ντόρτμουντ παρόλο που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και είχε 80% κατοχή ηττήθηκε με 2-0 από την Άουγκσμπουργκ. Αυτά και άλλα πολλά θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε στην εκπομπή Football Break.